Beginpagina

DIA/BEELD PRESENTATIES      

 

VAN DE WERELD ONDERWATER 

De lezingen:

Elke serie duurt 20 tot 30 minuten. Met 3 tot 4 series wordt een avond gevuld. De tijd is afhankelijk van de vragen en reacties uit de zaal. Door de interactie tussen publiek en spreker wordt het vaak een geanimeerd geheel. Voor een aantal doelgroepen zijn er aangepaste lezingen. bv. Scholen, kinderen zijn vaak geÔnteresseerd in de techniek van het duiken. Daar wordt op ingespeeld door het meenemen van alle duik apparatuur. Ter plaatse kunnen kinderen zelf van alles met perslucht proberen.

De techniek:

De lezingen worden gegeven met een digitale beamer met een zeer hoge lichtopbrengst. Met deze beamer is projectie in een minder goed te verduisteren ruimte mogelijk. Er is geen donkerpauze tussen de beelden waardoor het geheel niet vermoeiend voor de ogen is. Wij zorgen voor alle benodigde apparatuur.

Specials:

Een uitgebreide verhandeling over de techniek van de Onderwaterfotografie is beschikbaar voor duikers en fotografie clubs.  Verder bestaat de mogelijkheid tot het geven van individuele instructie in zwembad en buitenwater.

Meer informatie ? vragen of opmerkingen.

     E-mail     Gastenboek    Telefoon: 020-4560184

Klik door naar de recensie pagina voor een uitgebreide beschrijving van een dia-avond. 

     Recentie clubblad Hydrofiel

     Recentie Danio rerio Delft Clubblad maart 2008 blz. 43 t/m 45 PDF (1,4mb)

  20.000 MIJLEN ONDER ZEE

In deze beelden-serie bezoeken we de mooiste onderwater gebieden van de wereld. Een mooie serie als er slechts tijd is voor een onderwerp.

 

 

 

 

 

 

 

  Special: Basis school serie

Deze serie is gemaakt voor de onderbouw van de basis school. De kinderen zien veel voor hen herkenbaar onderwaterleven en spannende vissen. En natuurlijk ook "NEMO !!!!!! "

 

 

 

 

 

 

 

 IndonesiŽ Onderwater paradijs !!!!!

De Indonesische eilanden archipel  heeft onderwater een onwaarschijnlijke schoonheid. De beelden uit deze serie zijn gemaakt in Manado en Papua Irian jaya (Raja Ampat)

 

 

 

 

 

 

 

  Duiken in de Middellandse Zee

In deze beelden-serie laat ik het leven in de Middellandse Zee zien. Het zal menig Spaanse vakantieganger verbazen wat er zich zoal vlak bij het strand onderwater afspeelt.

 

 

 

 

 

 

 

 Onderwater aan de Europese kusten

De beelden van deze serie zijn gemaakt aan de Atlantische kust. We gaan Onderwater in Spanje, Frankrijk, Denemarken, Zweden en niet in de laatste plaats natuurlijk onze eigen Zeeuwse delta.

 

 

 

 

 

 

 

  De Onderwaterschatten van het oude Egypte

Vanaf 1983 ben ik 12 maal in Egypte geweest. Al vanaf de eerste duik ben ik met de camera onderwater gegaan. Deze serie is het uiteindelijke resultaat van meer dan 250 Rode Zee duiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Filippijnen

Een reisverslag van een duikreis naar de Filippijnen

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn eerste jaar digitaal

In deze presentatie laat ik de belangstellenden ervaren hoe de overgang van analoge naar digitale fotografie mij is vergaan. Omdat er in de serie ook veel wordt verteld over de techniek van de (digitale) fotografie is deze serie meer geschikt voor fotoclubs of mensen met een speciale belangstelling op dit gebied. Deze serie gebruik ik vaak bij de inleiding van de digitale workshops.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van Zoet naar Zout

Een collectie beelden van het Nederlandse onderwaterleven en zoals de titel al aangeeft zowel in zoet, zout en brak water.

 

 

 

 

 

 

 

Eerdere Series:

-Nederland Onderwater

-De Europese Kusten

-De rivieren van Florida

-Een tropische Verrassing